Ексклузивно Property Show в гр. Варна – изложение за имоти ново строителство

С голям интерес и стотици регистрирани посетители протече Property Show – първото по рода си изложение за имоти ново строителство в София, Варна, Черноморието и Дубай в морската ни столица с участието на New Estates, както и водещи агенции и инвеститори от сферата на недвижимите имоти.

Компаниите представиха специални предложения за инвестиция в имот или ново жилище, както и подбрани ексклузивни проекти ново строителство, а с всички присъстващи бяха обсъдени актуалните тенденции на жилищния пазар. Професионалните консултанти на New Estates презентираха впечатляващото си портфолио и предоставиха експертни съвети и насоки за инвестиция в имоти като начин за защита на спестяванията от ефектите на инфлацията в България.

За всички гости на Property Show бяха предоставени консултации за кредитиране, лично банкиране и персонализирани финансови услуги, а ценителите на премиум спортните автомобили се насладиха на два вълнуващи модела – Maserati MC20 и Ferrari Roma. Партньорите ни в сферата на хотелиерството и туризма представиха ексклузивни лайфстайл предложения.

Генерални спонсори на изложението – Д Банк и Maserati Bulgaria.
В Property Show като участници и спонсори се включиха и АДРЕС недвижими имоти, Имотека, Unique Estates, Forton Homes, Ultima Homes, Simeonovo Alleys, Suntours Varna и Chateau Copsa.

#NewEstates #realestate #PropertyShow #Varna #newconstruction #exclusive #expo #exhibition #investment #newhome

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване