Ина Симеонова с участие в международния ден на жената предприемач

Ина Симеонова на международния ден на жената предприемач

Ина Симеонова бе сред панелистите в събитие по повод международния ден на жената предприемач

Над 150 гости се събраха да отбележат международния ден на жената предприемач по време на събитие, организирано от Мрежа за Женско Предприемачество „Бизнес на високи токчета“. Членове, партньори и приятели на дамския клуб имаха възможността да разкажат за успехите си, да обменят идеи и създадат нови контакти по време на срещата.
Ина Симеонова, консултант в New Estates бе част от панелистите в дискусията на тема „Бизнес и образование – рамо до рамо по пътя на предприемачеството“.

Ина се присъединява към младия и амбициозен екип на компанията преди шест месеца, работейки като консултант под ръководството на Николай Ставрев, акаунт мениджър в New Estates. Успява бързо да се включи в динамиката на работата, за което й помага натрупания опит в сферата на търговията и недвижимите имоти. Ина вече има няколко проекта, които предлага като консултант в компанията, като работи и по привличането на нови инвеститори, чиито обекти да реализира успешно.

В събитието по повод международния ден на жената предприемач, тя е поканена да участва като възпитаник на катедра „Предприемачество“ в УНСС, който се развива успешно и вече има натрупан предприемачески опит. Заедно с преподаватели и други студенти, участници в панел „Бизнесът и образованието – рамо до рамо по пътя на предприемачеството“, тя коментира предизвикателствата и успехите на обучението по предприемачеството и подходите за ефективно взаимодействие между бизнеса и науката. По време на дискусията Ина разказва за това колко полезни и мотивиращи са били срещите с преподаватели и представители на реалния бизнес още в университетските зали и за това колко важно е да се прилага този модерен подход в образованието. Тя споделя също личния си кариерен път и опит, както и нещата, които я амбицират да се развива и стреми към успешна реализация. Дава за пример New Estates, като компания, която инвестира в развитието на своите кадри, като мотивира служителите си да надскачат себе си постоянно.

С участието си в събитието, макар и едва на 24, Ина успява да влезе в ролята на вдъхновяваща жена предприемач, която мотивира присъстващите дами да не спират да се предизвикват и да си поставят високи цели. Освен като повод да се отбележи международния ден на жената предприемач и да се представят постиженията и опита на изтъкнати бизнес дами у нас, събитието се оказва чудесна възможност за нетуъркинг и създаване на много полезни контакти.

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване