Маркетинг на проекти

Инвеститори

От бутикови проекти за нови луксозни сгради, през развиване на сгради в нови райони, до цялостно ново строителство и единични проекти за мега имения, стотици инвеститори вече са поверили своите проекти на Ню естейтс.

Като Ваши партньори, нашият приоритет е да добавим стойност към Вашия проект, да го брандираме, позиционираме, продадем и успешно да го реализираме отвъд Вашите очаквания.

Пазарни анализи и ценообразуване

Ценообразуването и позиционирането на имота на пазара е от съществено значение. Като използваме собствени, исторически и публични данни, ние съставяме и консолидираме анализ, който да насочи конкурентното и стратегическото ценообразуване на Вашия имот. По време на целия процес ще продължим да Ви предоставяме текущи проучвания за осъществимост и актуални пазарни проучвания, включително цени, демографски и културни тенденции.

Развиване на Вашия бранд

Нашият вътрешен творчески екип има изключителен опит в брандирането и маркетинга на проекти за ново строителство – услуга, която може да спести на инвеститорите значителни разходи от необходимостта да използват отделни агенции. Работейки с архитекти, проектантски екипи и инженери, ние помагаме да се определи идентичността на проекта, ключовите елементи за продажба и да се въведат насоки, които след това се превръщат в маркетингови стратегии.

Пазарът на проекти ново сторителство се отличава с голяма конкуренция. От съществено значение е да се въведе правилната стратегия за всеки проект поотделно и да се определи уникалното позициониране, за да се създаде желаната привлекателност. От съпътстващи материали до 3D визуализации и симулации, специализирани уебсайтове и търговски офиси, ние разработваме обмислени, иновативни маркетингови стратегии, за да гарантираме достигането на целевия пазар.

Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Комуникации и ПР

Вярваме твърдо в силата на редакторските възможности. Също така вярваме, че за повечето купувачи инвеститорът е толкова важен, колкото и самият проект. Работейки с нашия ПР екип, ние стратегически ще ангажираме целевите медии във всички платформи, за да разкажем завладяваща история за уникалната перспектива на Вашия проект и Вашата организация.

Дигитален маркетинг (Facebook & Google Ad campaigns)

Изготвяме стратегия за дигитален маркетинг на Вашия проект като си поставяме цели за създаване на база данни от релевантни контакти от целевата група. Следим и оптимизираме дигиталните кампании, за да постигнем най-добро съотношение между цена и качество на представянето.

Избор на екип

Ние сме част от портфолиото на Realto Group, холдинг – лидер в областта на недвижимите имоти в България с над 25 години опит. Нашият екип обслужва и консултира на професионално ниво, както купувачи, така и инвеститори. New estates си партнира с утвърдени инвеститори в бранша, на база на техния опит, финансови гаранции и високо качество на проектите. Мениджмънта на New estates ще работи с Вас, за да определи и избере подходящия екип за продажби и маркетинг, който да представи проекта и Вас като инвеститор на пазара.

Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Участия в роудшоу и събития

Отмина времето на традиционния агент, който седи на място и чака да звънне телефона. Вашият проект може да е на стойност стотици милиони и да изисква широки и глобални маркетингови усилия. Ние разработваме подходящото представяне и екип и предлагаме Вашите проекти на купувачи локално или глобално според заложените цели чрез нашите офиси, филиали, партньори и участие в търговски изложения.

Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Събития отворени врати за Вашия проект

Организираме специални събития „отворени врати“ на място на Вашия проект, където нашите консултанти посрещат и представят качествата на имота на аудиторията, която сме селектирали от дейностите с ПР, комуникации и дигитални кампании.

Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Фотография

Използваме услугите на водещ фотограф, който прави изображенията за рекламните кампании на Вашия проект. Нашите фотографи са експерти в разбирането на маркетинговите принципи и приоритетите на марката, в представянето на начина на живот, създаването на настроение, предизвикването на емоции и разказването на история чрез изображения.

Видео

Професионалното видео е един от водещите инструменти, необходими за популяризиране и продажба на жилища на пазара на ново строителство от среден и висок клас. New Estates ще осигури професионално видео, работа от въздуха с дрон, което послужи за създаване на точна представа за този имот и начина на живот, който този нов дом ще предостави на купувача.

Финансиране и участие в капитала

Връзките с подходящите банки осигуряват достъпно финансиране на проекта и продажбата на всеки апартамент. Включването на това предимство в проекта може да гарантира, че всеки купувач ще може да затвори сделката, а в някои случаи и да фиксира лихвите за една година напред или както е необходимо. Ние работим в тясното сътрудничество с Creditcenter – nай-предпочитания от клиентите кредитен консултант на пазара повече от 18 години.

В зависимост от визията и проекта можем да инвестираме или да помогнем за синдикирането на капитала чрез нашите партньори за управление на активи. Тогава ние ще станем Ваш партньор, както и пазарни участници в проекта, като увеличим капацитета на всички да постигнат финансовите си цели.

От оферта до затворена сделка

Ние ще работим с Вашия правен екип, за да опростим договора за покупка и техническите процеси на сделката, като гарантираме, че продажбата е лесен и безпроблемен процес. Координираме и поддържаме връзка при затварянето на всяка сделка, като гарантираме, че процесът е винаги в срок. Бюджетът и сроковете са от решаващо значение за постигане на максимална печалба и успех.

Репозициониране

Ние ще работим с Вашия правен екип, за да опростим договора за покупка и техническите процеси на сделката, като гарантираме, че продажбата е лесен и безпроблемен процес. Координираме и поддържаме връзка при затварянето на всяка сделка, като гарантираме, че процесът е винаги в срок. Бюджетът и сроковете са от решаващо значение за постигане на максимална печалба и успех.

marketing-form

Свържете се с нас

Контактна форма

Запитване