Красимир Джамбазов за New Estates –  ново улеснение за купувачи и инвеститори 

Красимир Джамбазов, мениджър бизнес развитие „Проекти и Инвеститори“ в New Estates

Красимир Джамбазов, мениджър бизнес развитие „Проекти и Инвеститори“ в New Estates представя специализираната консултантска компания.  

New Estates e специализирана консултантска компания за имоти ново строителство. Да продаваш имот ново строителство е като да продаваш мечта. Повечето сделки се случват на етап проект, при което клиентът избира бъдещия си дом по изображенията, които му предлагаме, и е  готов да купува само ако усеща реално гаранция, че ще получи качеството, за което плаща, и то в договорения срок. В случая клиентът се доверява на нас и на репутацията, която сме изградили през годините, като надежден партньор и посредник. 

New Estates бе създадена в отговор на развитието на пазара и на стремежа на ръководството на Unique Estates към по-добро и фокусирано обслужване на клиентите – както купувачите, така и инвеститорите. Благодарение на натрупания опит в луксозния сегмент и дългогодишното международно партньорство в рамките на глобалните мрежи в сектора, екипът на New Estates предоставя най-високо ниво на обслужване, със строго индивидуален подход.

Услугите за инвеститори и купувачи

Компанията разработва цял пакет от услуги – както за инвеститорите, така и за купувачите. Това включва обслужване по цялостната реализация на ексклузивни проекти, консултантски услуги,  пазарни анализи в сферата на недвижимите имоти.

В зависимост от целта на покупката, към услугите  за купувачите влизат: консултиране и съдействие през целия път на покупката, банково финансиране и избор на най-добрите условия, съдействие за дизайн и довършителни работи по запитване, намиране на точния имот с атрактивна доходност от наем, постоянен анализ на тенденциите при наемите за балансиран и сигурен поток от приходи, намиране на наемател, поддръжка, почистване и цялостно стопанисване на имота, консултиране за имотния пазар и тенденциите в района, изготвяне на пазарен анализ и др.

Услугите, които предоставяме за инвеститорите, включват пълно съдействие от началото на идеята за проекта до реализирането на продажбите на всеки от имотите в обекта. Компанията предлага изготвяне на подробни пазарни и предпроектни проучвания и оценки на текущия пазар на недвижими имоти, които ориентират инвеститора още в началния етап на проектиране за всички параметри и характеристики на имота, които биха допринесли за по-успешната му реализация. На база резултатите от тези проучвания се прави и правилното ценово планиране на проекта. Във връзка с продажбите на отделните имоти, предоставяме всички необходими за успешното сключване на сделките юридически услуги, което включва и следпродажбено обслужване и пълно съдействие по всички въпроси, свързани с имота. Маркетинг специалистите в компанията осигуряват пълно комуникационно обслужване, което да позиционира проекта на инвеститора сред най-добрите и разпознаваеми на пазара на недвижими имоти.

По този начин New Estates успява да отговори на високите изисквания на съвременния купувач и на утвърдените инвеститори на пазара

Контактна форма

Запитване