Представяме ви Аделина Коджаманова – нов консултант в New Estates

Аделина Коджаманова се присъедини към професионалното семейство на компанията, заемайки позицията консултант. Тя ще бъде част от екипа на Николай Ставрев, акаунт мениджър в New Estates.

Аделина е с бакалавърска степен по „Икономика в търговията“ и магистърска по „Икономика в строителството“ от Икономически университет – Варна. Сертифицирана е и регистрирана като професионален брокер от НСНИ – най-голямата и авторитетна българска браншова структура в сферата на посредничеството при сделки с имоти. Кариерата ѝ стартира в сферата на туризма, където тя работи в продължение на 7 години, след което продължава в областта на недвижимите имоти, с над 14 години дейност, предимно в района на българското Черноморие. През това време Аделина успява да натрупа сериозен опит в работата с инвеститори и успешно да реализира редица проекти ново строителство, обслужвайки както български, така и много чуждестранни клиенти.

Наскоро тя бе поканена от ръководството на Unique Estates да се присъедини към екипа на новата компания в портфолиото ѝ, специализирана в работата с имоти ново строителство – New Estates. Аделина приема предизвикателството да се премести в столицата с много вълнение и мотивация да се развива и покорява нови професионални върхове. Щастлива е, че тук има възможността да работи с млад и амбициозен екип, който я посреща радушно. Впечатлена е от организацията на работата и богатото портфолио с изключителни имоти, които New Estates предлага.

Според нея, за да бъде успешен един консултант на недвижими имоти, той трябва да е комуникативен и да има правилен подход към всяка ситуация. Като личност, която не спира да се надгражда и развива, Аделина се усъвършенства допълнително с коучинг обучение, което ѝ помага за по-ефективното общуване с клиентите и дефинирането на техните нужди. Вярва, че тези нейни качества, заедно с развитите ѝ търговски умения, експертиза и ноу-хау, които има ще ѝ помогнат да се доказва като професионалист и занапред.

В свободното си време Аделина обича да спортува. Харесва да прекарва време в планината и планира да опознае Витоша по-добре. Друга нейна страст е виното – обича да предизвиква вкуса си с нови и непознати сортове, което е повод за хубави мигове, споделени с интересни хора.

Пожелаваме ѝ успех и удовлетворение на новата позиция!

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване