Представяме ви Виктория Маринова – Акаунт мениджър в New Estates

Victoria Marinova - new estates

Като акаунт мениджър в най-новото бизнес направление в портфолиото на Unique Estates и Realto Group, специализирано в работата с имоти ново строителство, Виктория поема отговорността да менажирана ключови за New Estates проекти, което включва правилното им позициониране и реализиране на пазара, чрез предоставянето на високо качество и комплексност на консултантската услуга.

 

Тя е с бакалавърска степен „Администрация и управление“ в Нов Български Университет, София. Има над 8 години опит в сферата на недвижимите имоти, работейки за ключови инвеститори на българския и чуждестранен пазар. В работата си Виктория е отговаряла за всички процеси по създаването, менажирането и реализирането на проекти в строителния бранш. Вярва, че натрупаният богат опит и знания в сферата на недвижимите имоти ще й помогне да менажира успешно екипа, който сформира в момента като акаунт мениджър в New Estates.

 

Според нея, зад високите резултати и постижения в работата на всеки професионалист, стоят хората, с които работи. Щастлива е, че като част от Unique Estates и Realto Group, екипът на New Estates има предимството да разчита на партньорство от страна на компаниите в холдинга, които са лидери в бранша и да предложи цялостно съдействие на клиентите си, което включва всички услуги на имотния пазар.

 

Голяма част от свободното си време Виктория отдава на кулинарното изкуство, което е нейна страст. Обича да чете, като в момента се интересува от литература, свързана с личностното развитие и усъвършенстване.

 

Добре дошла в екипа, Виктория!

Контактна форма

Запитване