Маркетинг на проект

Добре дошли в света на иновативния маркетинг за ново строителство! Ние сме ваш партньор в изграждането на успешни и устойчиви проекти, които не само отговарят на съвременните стандарти, но и привличат вниманието на бъдещите собственици.


От елегантни бутикови проекти до впечатляващи луксозни сгради в нови райони – Ню Естейтс събира страстта и професионализма в света на новото строителство. Със стотици доверени инвеститори и портфолио, включващо имена като Тинтява, Сикрет Гардънс, Симеоново Алейс и още, ние създаваме истории на успех.

С нашия маркетинг екип, с опит в брандирането и маркетинга на проекти за ново строителство, предлагаме интегрирана услуга, която ефективно оптимизира разходите и утвърждава уникалността на всеки проект. Работим в партньорство с архитекти и проектанти, за да дефинираме идентичността на проекта, ключовите му елементи за продажба и да въведем насоки, които се трансформират в съвременни маркетингови стратегии.

За повече информация Свържете се с нас

Защо да изберете нас?

Иновативен маркетинг

Ексклузивни събития

Ценова прозрачност

БРАНДИНГ НА ПРОЕКТ

Ние сме вашите партньори в създаването на бранд, който ще влияе и вдъхновява. С нас, вашият проект е не просто ново строителство, а обект и символ на качество и стил. Започнете пътешествието с нас и изградете бранд, който ще заслужава да се запомни.

Брандинг на проект

Професионално заснемане

Нашите фотографи са експерти в представянето на проектите, разбирането на маркетинговите принципи и приоритетите на марката, в представянето на начина на живот, създаването на настроение, предизвикването на емоции и разказването на история чрез изображения.

Представяме проектите на нови висоти с фотографии и видеа, заснети с дрон.

Създаваме уникален поглед, който ще впечатли и завладее въображението.

Външен брандинг и изнесен офис

Създаване на брандирана визия и облик на новите проекти, докато са в строеж, както и изнесен офис за по-лесно и удобно обслужване на клиентите.

Брошура за проект и печатни материали

Разработваме брошури и печатни материали за проекта. Отразяваме стила и елегантността на вашия проект чрез вдъхновяващи снимки, технически детайли и ключови предимства. Печатните материали достигат до потенциални клиенти, чрез изградена система на разпространение.

Дигитални кампании

Влезте с вашия проект в дигиталната ера с нашите иновативни дигитални кампании. Присъстваме ефективно в онлайн пространството и генерираме интерес от целевата аудитория. Използваме социални мрежи, онлайн реклама и маркетинг на съдържанието за активно присъствие в дигиталното пространство

E-mail marketing

Персонализирани бюлетини и автоматизирани робоброкери правят връзката с клиентите лесна и ефективна. Достигаме до тях с търсената информация и нови предложения.

ПР комуникации за инвеститори

Стратегически комуникации за представяне на инвеститорите и архитектите чрез персонализирани публични отношения, които ще създадат устойчива и положителна репутация. Изграждаме доверие чрез ефективни PR комуникации, специфични за инвеститорите и архитектите.

Open House и Първа копка

Организираме ексклузивни събития, като Open House и Първа копка, които не само представят проекта, но и привличат вниманието на потенциални клиенти и партньори.

Участия в изложения и събития на бизнес организациите

Участваме активно в индустриални изложения и събития, и поддържаме позициите си в сферата на новото строителство. Представяме новите и ексклузивни проекти на пазара и запознаваме аудиторията с тях.

Свържете се с нас

ПАЗАРНИ АНАЛИЗИ И ПРОУЧВАНИЯ

Нашият екип от експерти извършва пазарни анализи и проучвания, за да предостави актуална информация за индустрията. Следим тенденциите и изискванията на клиентите.

ЦЕНОВА ПОЛИТИКА

Определяне на конкурентоспособни и прозрачни цени, включително различни опции за финансиране и плащане.

ФИНАНСИРАНЕ

Предлагаме съдействие за кредитиране и финансови инструменти, осигурявайки необходимите средства за вашия проект.

ОТ ОФЕРТА ДО СДЕЛКА

Ускорете процеса от оферта до сделка с нашата ефективна и професионална подкрепа. Систематично проследяваме и ускоряваме процеса от предоставяне на оферта до успешно приключване на сделката.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕКИП

Ние сме част от портфолиото на Realto Group, холдинг – лидер в областта на недвижимите имоти в България с над 25 години опит. Нашият екип обслужва и консултира на професионално ниво, както купувачи, така и инвеститори. New estates си партнира с утвърдени инвеститори в бранша, на база на техния опит, финансови гаранции и високо качество на проектите.

Мениджмънта на New Еstates ще работи с Вас, за да определи и избере подходящия екип за продажби и маркетинг, който да представи проекта и Вас като инвеститор на пазара.

ПАРТНЬОРСТВО ЗА УСПЕХ

Като Ваши партньори, работим усърдно, за да добавим стойност към Вашия проект - от брандиране и позициониране до успешно реализиране.

Свържете се с нас

Контактна форма

Запитване

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване